| | |

| | |

LE SALON DES PROFESSIONNELS DE L'AUTOMOBILE DU BENELUX

24-26/03/2024

Visuel-Start-Tesing_ATT22-Doyen-DeNoiseAI-clear

DOYEN AUTO groepeert het volledige aanbod voor onafhankelijke dealers en garages op 1 beursstand op AutoTechnica 2022

Een stand van 850 m2 die gewijd is aan garages, met als rode draad de transitie naar de mobiliteit van de toekomst.

 

DOYEN AUTO, de specialist in de distributie van auto-onderdelen, kiest resoluut voor transparantie op AutoTechnica met een unieke stand voor al haar merken: de distributeurs API en Autodistribution, en de garageconcepten 1,2,3 AutoService, Garage AD en Garage Requal.

 

 

DOYEN AUTO brengt al deze merken samen rond één gemeenschappelijk hoofdthema: Ready for the road ahead. De groep ondersteunt haar multimerken netwerken bij de overgang naar de mobiliteit van morgen met een opleidingsaanbod, tools en middelen voor onderhoud en herstelling van alle automerken en -technologieën van vandaag én morgen. Belangrijk is dat we klaar zijn voor alle groeikansen die elektrificatie, eco-onderhoud, data, eco-mobiliteit en autonoom rijden ons bieden.

 

De kracht van garagenetwerken

 

De stand van Doyen Auto is 850m² groot, verdeeld over twee niveaus en vijf zones.  

 

Twee zones zijn gereserveerd voor de multimerken garageconcepten van de groep, 1,2,3 AutoService en Garage AD, met activiteiten die onafhankelijke garagehouders laten zien hoe deze netwerken hun bedrijf duurzaam kunnen ondersteunen.  

 

Een hele waaier oplossingen voor garages

De stand beschikt ook over een demonstratieruimte uitgerust met een Peugeot 3008 die wordt gebruikt voor de opleiding van garagisten. De opleidingspartners van de groep stellen er hun mogelijkheden voor (diagnose, eco-onderhoud, veiligheidsuitrusting voor interventies aan elektrische auto’s enz.), die ze meteen toepassen op het voertuig, dat in staat is om defecten te simuleren.  

 

Bovendien zal Grup Eina haar diensten voor technische bijstand en advies op afstand demonstreren om professionele reparateurs te helpen elk probleem op te lossen waarmee ze te maken kunnen krijgen, met inbegrip van de meest recente technologieën in de nieuwste voertuigen.

 

Vandaag werken aan de garage van de toekomst

 

De nieuwste technologieën ontdekken kan in de zone ‘garage van de toekomst’, een realistische reconstructie van een werkplaats met de nieuwe Requal-apparatuur die op de beurs wordt gelanceerd (eigen merk van Doyen Auto). Hier kunnen bezoekers tijdens live demonstraties op een Hyundai Ioniq kennismaken met de mogelijkheden van de partners van Doyen Auto wat betreft onderhoud van rijassistentiesystemen (ADAS), diagnostiek op afstand, reproductie van elektronische sleutels en de ‘all-in’ verkooptool Salto, waarmee men snel reserveonderdelen kan vinden en bestellen.

 

In het laatste gedeelte, boven, bevindt zich de bar/cateringruimte. Twee speciale VIP-avonden zullen worden gereserveerd voor een selectie van garagisten op maandagavond 28 (FR) en dinsdagavond 29 maart (NL), telkens van 21.00 tot 23.00 uur. Op het programma: drink, walking dinner en muzikale omlijsting.

 

Autres nouvelles

E-Cube Final-nice-picture

E-CUBE, la solution d’avenir pour les services pneumatiques itinĂ©rants Lire la suite.... 

Bike Wash

Eco-Wash : Bike Wash par MTM Lire la suite....