Dé VAKBEURS VOOR AUTOPROFESSIONALS IN DE BENELUX
27/03/2022 tot 30/03/2022 - Brussels Expo

FINIXA

Finixa is een kwaliteitslabel 'paint processing' producten voor professionele autoschadeherstelbedrijven. Onze R&D-afdeling focust op productinnovatie en -verbeteringen om niet enkel te kunnen beantwoorden aan de vraag van de markt, maar ook om de autoherstellingen te vereenvoudigen. Ons aanbod: mengbekers en spuitdeksels, producten voor detailing en polijsten, schuurmateriaal, polyester plamuren, spuitcabine-onderhoud, beschermingskledij, technische spuitbussen, maskeerproducten, kunststofherstel, enz. We organiseren trainingen en workshops in ons modern trainingcenter knowhow en ervaringen te delen en uit te wisselen.

 

Contactgegevens van bedrijf

FINIXA

Baarbeek 2

2070 Zwijndrecht

Belgiƫ
 

03 234 87 80

www.finixa.com

SharpWhite is een schuurschijf met een keramische schuurkorrel op basis van aluminiumoxide. De film-schijf heeft een zeer hoge initiƫle snijkracht, wat dan weer resulteert in aanzienlijk kortere schuurtijden. De witte antivolloopcoating helpt verhinderen dat de schijf verstopt raakt tijdens het schuren.

Mengbekers van soepel polymeer basismateriaal. Mengbeker blijft flexibel, zelfs bij lage temperaturen. Geen risico op breken bij het openen of vullen. Te gebruiken met Finixa Paint System 'FPS'.