Dé VAKBEURS VOOR AUTOPROFESSIONALS IN DE BENELUX

24-27/03/2024

VANAS

Hal 6 E11

Een goed ingerichte werkplaats is enorm belangrijk. Niet alleen moeten producten goed opgeslagen worden, maar u moet steeds de belangrijkste gereedschappen en spare parts bij de hand kunnen hebben. Vanas Engineering is uw partner voor een efficiënt beheer van uw magazijn en werkplaats. De combinatie van onze eigen, gebruiksvriendelijke, WMS software en diverse opslagsystemen laat ons toe om de beste oplossing voor uw bedrijf te integreren. Hierdoor bereiken we verbluffende resultaten: plaatsbesparing tot 90% 4 tot 5 maal sneller foutloos werken stock juistheid tot 99.99% grotere klantentevredenheid

 

Contactgegevens van bedrijf

VANAS

Zwaluwbeek 3

B-9120 MELSELE

België
 

+32 (0)3 568 33 00

https://www.vanasengineering.be/

De bandenpaternoster is een verticale carrousel, uitgerust met kantelbare gondels die de banden naar de bedieingsopening brengen. In één machine kunnen tot 300 banden met of zonder velg opgeslagen worden, waardoor er tot 80% plaats bespaard wordt.

In een werkplaats moet u steeds de belangrijkste gereedschappen en tools bij de hand kunnen hebben. De robuuste en duurzame ladekasten van Vanas zijn de ideale opslossing voor in uw werkplaats.