FAQ

Niet gevonden wat u zocht?

Stel uw vraag per e-mail via autotechnica@i-one.be of sneller nog via telefoon +32 2 790 27 47 of +32 9 243 48 40.

Hoe ziet de nieuwe opbouwperiode er uit ?

(klik om te vergroten)

Wanneer is dan de eerste dag opbouw voor alle exposanten?

De eerste dag algemene opbouw is DINSDAG 19 maart van 7u tot 22u. Wenst u of uw onderaannemer buiten deze uren te bouwen, contacteer ons via autotechnica@i-one.be of via telefoon om afspraken te maken.

Omwille van de verandering van de timing heb ik of mijn standenbouwer meer tijd nodig op dinsdag 19 , vrijdag 22 of zaterdag 23 maart.

Opbouw uren zijn tot 7u tot 22.00u: leveringen of doorwerken buiten deze uren kan probleemloos (onder bepaalde voorwaarden) maar na afspraak met ons. U kan eventueel kosteloos (laten) bouwen 15-16-17 of 18 maart: in dat geval dient u dit wel aan te geven in het online portal of via ons “reserveren”.

Wat met mijn stand die gebouwd wordt door de organisatie, bijvoorbeeld een pakketstand of een stand op maat?

In dat geval verandert er niets en is uw stand beschikbaar op vrijdag 22 maart vanaf 12.00u of vroeger volgens overeenkomst.

Welke zijn de compensatiemaatregelen voor alle exposanten die geïmpacteerd zijn door deze maatregelen?

Brussels Expo compenseert via gratis parkeren voor exposanten en hun medewerkers tijdens de beurs. Deze uitzondelijke en éénmalige compensatie geldt NIET voor dagkaarten, exposanten met een stand <30m² , exposanten die hun stand laten bouwen door de organisatie, de zogenaamde kant-en-klaar standen via de organisatie en evenmin voor bestelwagens of vrachtwagens die tijdens de beursperiode op Parking C blijven tot aan de afbouwperiode.

Wat zijn de compensatiemaatregelen voor exposanten die een vervroegde opbouw reserveerden en of nodig hebben?

Voor die exposanten die een vervroegde opbouw reserveerden of nodig zullen hebben, wordt het bedrag per dag voor die vervroegde opbouw niet aangerekend.

Best dat u deze bestelling wel laat staan bij uw bestelling in het online portal. Na verloop van tijd zetten wij het bedrag of de waarde ervan op €0.

Wat gebeurt er met mijn materiaal ter plaatse na de eerste dag opbouw, dus op 20 en 21 maart?

Brussels Expo voorziet in bewaking in de hallen, de hallen worden hermetisch afgesloten. Uw materialen zijn dus veilig, in principe kan uw materiaal & standbouwmateriaal ter plaatse blijven.

Wanneer kunnen we dus verder bouwen?

U kan dus verder bouwen op vrijdag 22 maart vanaf 7.00u.

Ik ben exposant en laat een stand bouwen via de organisatie van AutoTechnica?

Voor u en uw medewerkers verandert er dus niets: Uw stand zal dus klaar zijn op vrijdag 22 maart vanaf 12.00u of volgens afspraak.

Kan ik of mijn standenbouwer de materialen in veiligheid laten tijdens die dagen dat er niet kan gewerkt worden?

Brussels Expo voorziet in bewaking in de hallen, de hallen worden bovendien hermetisch afgesloten. Uw materialen zijn dus veilig, in principe kan uw materiaal &standbouwmateriaal ter plaatse blijven.

Waar kunnen wij of onze onderaannemer(s) de voertuigen met materiaal plaatsen in de periode waarin Brussels Expo hermetisch afgesloten wordt?

Tijdens deze periode moeten alle voertuigen die zich bevinden op site van Brussels Expo verwijderd worden en desnoods kunnen deze (gratis) geparkeerd worden op Parking C. De bewaking zal hiertoe communiceren. Parking C zal uiteraard gratis zijn voor die periode.

Waar kan ik terecht met vragen over mijn deelname?

Nog steeds via deze vertrouwde telefoonnummers: +32 (0) 2 790 27 47 of +32 (0)9 243 48 48

of via autotechnica@i-one.be