Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal:  Stand

AUTOTECHNICA 22-645

Rema Tip Top: ResQtec hefkussen NT 4 hybride 9,5 ton

Het principe is eenvoudig: door lucht in het hefkussen te pompen, zet dit uit, waardoor een voertuig kan worden opgetild. Indien nodig, kan een tweede kussen bovenop het eerste geplaatst worden. En zeker op een ongelijke ondergrond blijkt dit systeem handig te zijn.

 

ResQtec Hefkussen NT4 hybride 9,5 ton maakt het heffen of verplaatsen van een last tot 9,5 ton, zelfs op een ongelijke ondergrond mogelijk.Het principe is betrekkelijk eenvoudig: door de ingepompte lucht, zet het kussen uit en wordt het voertuig opgetild. Het ovale ontwerp zorgt ervoor dat het kussen plat blijft tijdens het heffen. Het is ook multi-modulair, in de zin dat twee kussens aan elkaar bevestigd kunnen worden, wat hoger tillen mogelijk maakt. Eventueel kan bovenaan nog een metalen plaats aangebracht worden, wat bij sommige voertuigen nuttig kan zijn. Voor dit product zijn ook verschillende handige accessoires beschikbaar.

Ander nieuws

tae1

Hefbrug 2 palen Rotary SPOA3TS-EH2-EV, nog comfortabeler en flexibeler opnemen van onder meer elektrische voertuigen. Lees meer.... 

EV Hybrid tools

Veilig werken aan EV en hybride voertuigen Lees meer....