Dé VAKBEURS VOOR AUTOPROFESSIONALS IN DE BENELUX

24-27/03/2024

FACOM

Hal 6 D05

FACOM

 

INNOVATIEVE EN HOOGWAARDIGE OPLOSSINGEN VOOR DE ABSOLUTE PROFESSIONAL.

 

 

“Uitmuntendheid”, “Innovatie” en “Kwaliteit” zijn drie waarden die onlosmakelijk verbonden zijn met de kleuren rood en zwart  van FACOM. Sinds haar ontstaan levert Facom topproducten die voldoen aan de hoogste eisen. Tegenwoordig betwist niemand meer de  specifieke kwaliteiten van de FACOM producten en fervente aanhangers beschouwen deze als het “summum van handgereedschap”.

 

NUMMER 1 IN EUROPA

 

In de loop der jaren heeft FACOM zich weten op te werken tot de top van producenten over de hele wereld. Al  35 jaar de Europese nummer 1 op het gebied van handgereedschap, dankzij een uniek innovatiebeleid. Meer  dan tweehonderd ingenieurs en experts, verdeeld over het hoofdkantoor te Morangis en diverse locaties in  Europa en de rest van de wereld, houden zich bezig met onderzoek en ontwikkeling.

 

Door te blijven innoveren en de allerhoogste eisen te stellen aan de producten, iedere keer opnieuw, is en blijft FACOM dé absolute referentie op het gebied van gereedschap. Dit in zeer uiteenlopende sectoren, zoals automotive, luchtvaart, elektriciteit, elektronica en industrieel serviceonderhoud.

 

Contactgegevens van bedrijf

FACOM

Egide Walschaertstraat 16

B-2800 MECHELEN

Belgiƫ
 

+33 (0)825 777 666

https://www.facom.be/