FINIXA - COLAD-HAMACH

Hal 6 B14

Chemicar Europe NV heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en distribueren van verbruiksgoederen, apparatuur en trainingen voor de professionele autoschadeherstelindustrie. Via een wereldwijd netwerk van dealers in meer dan 100 landen, bieden wij onze goederen en diensten aan op maat van onze klanten. Wij doen dit onder het Finixa-kwaliteitslabel, met de nadruk op verantwoorde kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Bijna al onze producten worden in eigen huis ontwikkeld en sommige zelfs door ons geproduceerd. Wij leveren onze Finixa producten ook aan OEM autofabrikanten. Het distributie- en productiecentrum van Finixa ligt in Zwijndrecht (BE), in het hart van Europa, ook het kenniscentrum van vele kwaliteitsvolle verf- en autofabrikanten. Van hieruit sturen we onze producten de wereld in richting onze klanten die zich over bijna heel de wereld bevinden. Sinds 2021 hebben we uitgebreid met een tweede locatie om de Amerikaanse markt beter te kunnen bedienen. Onze dochteronderneming is gevestigd in Houston, Texas.   Chemicar opereert via een wereldwijd netwerk van dealers in meer dan 100 landen. We werken samen met distributeurs op zowel exclusieve als non-exclusieve basis. Als onderdeel van ons serviceplan bij een exclusieve samenwerking, krijgen onze klanten en hun medewerkers een technische en commerciële training georganiseerd in het hoofdkantoor in Zwijndrecht, België. Onze eindgebruikers zijn de professionele autoschadeherstelbedrijven / carrosserieën.  

 

Contactgegevens van bedrijf

FINIXA - COLAD-HAMACH

Bohemenstraat 19

8028 SB Zwolle

Nederland
 

www.finixa.com

SFDC app-22 (3)

SharpWhite is een schuurschijf met een keramische schuurkorrel op basis van aluminiumoxide. De film-schijf heeft een zeer hoge initiële snijkracht, wat dan weer resulteert in aanzienlijk kortere schuurtijden. De witte antivolloopcoating helpt verhinderen dat de schijf verstopt raakt tijdens het schuren.

Mengbekers van soepel polymeer basismateriaal. Mengbeker blijft flexibel, zelfs bij lage temperaturen. Geen risico op breken bij het openen of vullen. Te gebruiken met Finixa Paint System 'FPS'.