KROON-OIL

Hal 7 F20

KROON-OIL DÉ SMEERMIDDELENSPECIALIST.
Al meer dan 100 jaar richten we ons uitsluitend op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige smeermiddelen. Voor iedere toepassing het juiste product, wij hebben het. Naast producten voor wegverkeer, landbouw, industrie, tweewielers en scheepvaart, bieden we diverse specialiteiten.

Als onafhankelijke producent is Kroon-Oil in staat om snel in te springen op marktontwikkelingen. Technische trends volgen we op de voet. Daarnaast bedenken we maatoplossingen voor vele specifieke wensen van onze klanten.

Kroon-Oil producten verdienen met recht het predicaat ‘Made in Holland’. Maar wel Nederlandse makelij mét internationaal geldende specificaties, wereldwijd geëxporteerd. Onze productie- en verkooplocaties in Almelo en Zwijndrecht zijn ISO gecertificeerd, een zeker gevoel.

Bij een technisch product hoort kennis, kennis die we graag met u delen. De Kroon-Oil advies tool, via de website, is de meest geraadpleegde tool in de markt. Daarnaast biedt Kroon-Oil een compleet pakket servicemodules. En de leveringsbetrouwbaarheid van bijna 100% bewijst dat we onze dienstverlening heel serieus nemen.

 

Contactgegevens van bedrijf

KROON-OIL

Dollegoorweg 15

NL-7602 EC ALMELO

Nederland
 

https://www.kroon-oil.com