| | |

| | |

Dé VAKBEURS VOOR AUTOPROFESSIONALS IN DE BENELUX

24-26/03/2024

Nieuws

Wemmel Tools: MSS+ opbergsysteem

Dit modulair opbergsysteem wordt net door de aanwezigheid van een ruim gamma aan modules heus maatwerk. Het is zelfdragend en voorzien van lades die niet enkel een groot draagvermogen hebben, maar ook heel wat aansluitingen (stroom en USB) mogelijk maken.

DQN: Ergo-Line

Met banden en wielen omspringen waarbij men de rugbelasting tot een minimum beperkt. Dat is het doel van deze Ergo-Line, bestaande uit verschillende componenten.

PRO-WASH: PayWashGo

Samengevat is deze PayWashGo een wasstraat die automatisatie-mogelijkheden integreert. Dankzij diverse functionaliteiten zal minder tijdverlies plaatsvinden.

Eco-Wash: Bike Wash van MTM

Een systeem dat inspeelt op de noden die de fiets, een steeds populairder vervoersmiddel. Het principe bestaat erin dat onder meer met een lage druk waterstraal wordt gewerkt. Krachtig genoeg om te reinigen, zonder dat de fiets schade ondervindt.

AutoTechnica 2022: Last chance to visit!

Bij het ingaan van de laatste salondag is het geen overdrijving van een geslaagde editie te spreken. Getuige hiervan een grote tevredenheid bij zowel bezoekers als standhouders. En is net dat niet het beste argument om alsnog een bezoek te brengen aan deze twintigste editie van AutoTechnica?

IMM HM: Quid puller 230V

Een draagbare spotter die het mogelijk maakt met snelheid te lassen en hierdoor de hersteltijd aanzienlijk te bewerken. Overigens bruikbaar in alle fasen van het herstelproces..

Rema Tip Top: ResQtec hefkussen NT 4 hybride 9,5 ton

Het principe is eenvoudig: door lucht in het hefkussen te pompen, zet dit uit, waardoor een voertuig kan worden opgetild. Indien nodig, kan een tweede kussen bovenop het eerste geplaatst worden. En zeker op een ongelijke ondergrond blijkt dit systeem handig te zijn.

Snap-on Tools: totaalpakket voor elektrische voertuigen

Een set van tools, onontbeerlijk voor het werken aan elektrische voertuigen (EV), in combinatie met al het mogelijke om de veiligheid van dergelijke ingrepen te waarborgen. En dit wordt nog eens met een adequate opleiding als één globaal pakket aangeboden.

TRAXIO-infosessie over commerciële platen: hoe zit de vork nu precies aan de steel?

Sinds begin dit jaar zijn er drie categorieën commerciële platen in gebruik: proefrittenplaten (Y), handelaarsplaten (Z) en beroepsplaten (V). De gewijzigde wetgeving ligt echter aan de basis van een zekere onduidelijkheid. In een aantal door TRAXIO georganiseerde infosessies op de AutoTechnica beurs wordt toelichting gegeven.

TyreFacts: wat de bandensector in petto heeft

Tal van factoren zullen een invloed hebben op de manier waar de bandensector zich de komende jaren zal ontwikkelen. Feit is dat het strategisch belang ervan enkel zal toenemen. Hoe en waarom? Precies om hier een antwoord op te bieden werd TyreFacts georganiseerd.

Opening AutoTechnica 2022

Gisterenochtend werd de 20ste editie van AutoTechnica geopend. Federaal Vice-Premier en Minister van Mobiliteit Georges Gilkinet bezocht voor deze gelegenheid de beurs. Zijn belangrijkste boodschap: “We hebben de sector nodig als partner om de uitdagingen van morgen mogelijk te maken.”

MIS DE LKQ STAND OP AUTOTECHNICA NIET!

Mis bij je bezoek aan AutoTechnica zeker de LKQ stand niet, HALL 6 STAND B02. Naast ons uitgebreid aanbod aan producten en diensten win je er met je racekunsten misschien een F1-weekend op Spa-Francorchamps mee!

BEZOEK AUTOTECHNICA EN MAAK KANS OP EEN ONVERGETELIJKE SPIRIT OF AMG EXPERIENCE

De unieke spirit van AMG zelf ervaren, wie droomt daar niet van? Bezoek Autotechnica en waag uw kans in onze wedstrijd. Wat er op het spel staat: een exclusieve 2-daagse trip met overnachting in Stuttgart en met garantie op onvergetelijke belevenissen.

E-CUBE, de oplossing van de toekomst voor mobiele wielservice

E-CUBE is een nieuw toestel en blinkt uit dankzij beperkt gewicht en de compacte ruimte die hij inneemt.

World Hail Solutions stelt de Car Damage Scan voor op AutoTechnica

Met deze drive-through scanner is het mogelijk om o.a. deuken in het plaatwerk veroorzaakt door grote hagelstenen vast te leggen binnen één minuut.

DISTRIGO - KOM LANGS EN ONTVANG UW GRATIS PROEFPAKKET

U moet zelf geen geld steken in een eigen stock aan onderdelen. Bij DISTRIGO ligt er op elk moment een heel breed gamma aan onderdelen op stock aan supercompetitieve prijzen. Kom langs op onze stand op AutoTechnica en ontvang uw gratis proefpakket met Eurorepar onderdelen! U vindt ons terug in Brussels Expo, hal 7 stand B05.

Brezan lanceert NAPA AUTOPARTS met Mystery Guest!

Op maandag 28 maart tussen 18 en 20u zal een mystery guest aanwezig zijn op de NAPA stand (Brezan) op AutoTechnica, tijdens zijn voorstelling als nieuwe NAPA-ambassadeur!

In première op AutoTechnica bij MILWAUKEE

Milwaukee breidt zijn opslagsysteem uit met metalen gereedschapskarren om de gebruiker binnen onder meer de automotive- en transportsector nog beter van dienst te zijn.

DOYEN AUTO groepeert het volledige aanbod voor onafhankelijke dealers en garages op 1 beursstand op AutoTechnica 2022

Een stand van 850 m2 die gewijd is aan garages, met als rode draad de transitie naar de mobiliteit van de toekomst.

MAROLO E-LIFT: De eerste motorlift ooit ontworpen voor E-bikes

In première op AutoTechnica 2022 in Brussels Expo (27/03/2022 - 30/03/2022)

15-03-2022

Infosessie commerciële platen

Sinds 1 januari 2021 zijn commerciële platen onderverdeeld in drie categorieën.

15-03-2022

TYREFACTS Programma

TYREFACTS is een infomoment voor iedereen die banden verkoopt of monteert.

15-03-2022

Traxio helpt u altijd op weg

De mobiliteitssector evolueert vliegensvlug. Dat hoeven we u, als ondernemer in deze sector, natuurlijk niet te vertellen.

11-03-2022

ECO-WASH

De ISTOBAL M’WASH4 heeft een zijdelingse hogedruk met ‘dual-axis’ beweging en 360° roterende horizontale hogedruk. Hij zorgt ook voor een betere toepassing van de chemische producten door roterende sproeiers in het onderste gedeelte.

11-03-2022

MERCEDES-BENZ VOOR PROFESSIONALS

Maak uw werkplaats nóg efficiënter! Kom naar de Mercedes-Benz stand en bekijk de tools die wij speciaal voor onafhankelijke werkplaatsen ontwikkelden.

11-03-2022

TYREFACTS 28-03-2022

Een netwerkmoment waar we elkaar ontmoeten, van elkaar leren en geinspireerd worden.

08-03-2022

Bosch op AutoTechnica 2022

Als de partner bij uitstek voor het garagebedrijf ontbreekt Bosch niet op AutoTechnica 2022 (27-30 maart).

08-03-2022

Bezoek AutoTechnica & Service Station & Carwash zonder coronabeperkingen!

De Belgische federale regering besliste om vanaf 7 maart ook de laatste geldende beperkingen voor beurzen op te heffen.

08/03/2022