Dé VAKBEURS VOOR AUTOPROFESSIONALS IN DE BENELUX

24-27/03/2024

ROBERT BOSCH

Hal 7 G07

Bosch ondersteunt het garagebedrijf met onderdelen, apparatuur, kennis (training en hotline) en ook marketing voor garagebedrijven die aangesloten zijn bij Bosch Car Service of AutoCrew. Hierdoor is Bosch de partner bij uitstek, in het bijzonder tijdens de huidige sterk veranderende mobiliteitsbranche. Denk maar aan de snelle opmars van EV, ADAS, etc. Bosch stelt op AutoTechnica zijn nieuwste generatie apparatuur voor voor diagnose, ADAS-kalibratie, aircoservice, batterijservice en uitlaatgasanalyse.

 

Contactgegevens van bedrijf

ROBERT BOSCH

Rue Henri-Joseph Genessestraat 1

B-1070 Brussel

België
 

+32 (0)2 525 52 21

www.bosch-test-equipment.be

DAS_3000_S20_VAG_rear_cam_alignment_2_90975

De DAS 3000 is een universeel kalibratietoestel voor kalibratie van frontcamera’s, radars, LIDAR-sensoren en achteruitrijcamera’s. Dankzij de geïntegreerde camera's en begeleidende software verloopt de kalibratie uiterst eenvoudig, snel en nauwkeurig.

Dankzij de nieuwe SDA-functie (Secure Diagnostic Access) kunnen Bosch KTS-gebruikers moeiteloos moderne voertuigen met een beveiligde diagnosetoegang ontgrendelen en servicen. Secure Diagnostic Access is een universele en geïntegreerde oplossing voor de toegang tot beveiligde diagnosefuncties.