Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal:  Stand

BOS_DAS_3000_S20_VAG_rear_cam_alignment

Bosch op AutoTechnica 2022

Als de partner bij uitstek voor het garagebedrijf ontbreekt Bosch niet op AutoTechnica 2022 (27-30 maart).

 

Ook in een sterk veranderden mobiliteit, ondersteunt Bosch garagebedrijven met onderdelen, kennis (trainingen en hotline) en apparatuur.

 

Naast de garageconcepten AutoCrew- en Bosch Car Service, zet Bosch op AutoTechnica met name de werkplaatsapparatuur centraal.

individuele oplossingen.

- ADAS-kalibratie

De DAS 3000 is een uniek systeem met geïntegreerde 3D-camera’s en begeleidende software. Hierdoor wordt ADAS-kalibratie eenvoudiger, sneller en nauwkeuriger dan ooit tevoren. De DAS 3000 is een universeel kalibratietoestel voor kalibratie van frontcamera’s, radars, LIDAR-sensoren en achteruitrijcamera’s.

 

 

U bent tijdens AutoTechnica van harte welkom op de Bosch-stand (Hal 7, stand G07) waar wij graag meer uitleg over SDA en het vernieuwde aanbod ACS-airoservicestations. Daarnaast worden ook live demo’s met de DAS 3000 gegeven.

Ander nieuws

L'innovation comme ADN

Met de X'COMP® introduceert SAM de nieuwe generatie veerspanners. Lees meer.... 

standard-quality-control-concept-m

SERMI staat voor Security Related Vehicle Repair and Maintenance Information en is hét antwoord van fabrikanten op de vraag van de Europese Unie om alle verschillende anti-diefstalcertificeringen te vervangen door één universeel certificaat. Lees meer....