Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal: 6  Stand J14

Schumacher - Battery Charger - Flashmem 120

De FLASHMEM-serie van Schumacher is een reeks professionele elektrische laders die hoge prestaties, gebruiksgemak en compacte afmetingen combineren

Het assortiment bestaat uit 3 producten die respectievelijk 60, 100 en 120 A leveren. FLASHMEM laders worden in garages gebruikt als gestabiliseerde voeding voor diagnose- en programmeerwerk.

 

Ze leveren een continue gestabiliseerde stroom tijdens het programmeerproces, waarbij de maximale nominale waarde voor onbepaalde tijd gegarandeerd is. Zo levert de FLASHMEM 120 A bijvoorbeeld 120 A zonder onderbreking voor de volledige vereiste duur. Het gebruik kan niet eenvoudiger: selecteer de spanning en het maximale vermogen dat u nodig hebt via twee knoppen en u kunt aan de slag. De FLASHMEM kan probleemloos onder de auto worden geplaatst wanneer hij als lader wordt gebruikt op een voertuig in de showroom.

 

PROMO AUTOTECHNICA: tijdens de beurs ontvangt u bij aankoop van een FLASHMEM-toestel de optionele verlengkabel van 6 meter gratis.

Ander nieuws

standard-quality-control-concept-m

SERMI staat voor Security Related Vehicle Repair and Maintenance Information en is hét antwoord van fabrikanten op de vraag van de Europese Unie om alle verschillende anti-diefstalcertificeringen te vervangen door één universeel certificaat. Lees meer.... 

traxio

Uw erkenning om voertuigen te verbouwen of op te bouwen. Update! Lees meer....