Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal: 5  Stand E06

Philbox

Santa Cruz steelt de show met de PHILBOX

De PHILBOX is de eerste polyvalente spuitcabine (met één of twee werkstations) voor het herstellen van schade aan carrosserie (krassen, deuken, vandalisme). De volledige reparatie kan hierdoor van begin tot eind op dezelfde plaats worden uitgevoerd.

 

De cabine omvat een geïntegreerd labo met verfmachine, spectrometer en sproeier. Daarnaast beschikt ze over een geïntegreerde microcabine, een centrale vacuümunit en een reparatiezone. Het ergonomische ontwerp verhoogt de productiviteit door het aantal bewegingen van het voertuig en de technicus te reduceren. Demontage, hermontage, voorbereiding en verven, evenals afwerken en polijsten: alles gebeurt in dezelfde ruimte, zonder het voertuig te verplaatsen.

 

Dankzij de geïntegreerde microcabine kan elk onderdeel (motorkap, vleugel, deur, velg enz.) onafhankelijk worden gelakt om de productiviteit van de operator te optimaliseren.

De PHILBOX is een microwerkplaats waarmee u een echt autonome en onafhankelijke werkstroom kunt creëren. Een ecologisch verantwoorde aanpak is gegarandeerd door de twee geïntegreerde afvalsorteerbakken.

Ander nieuws

CarCat

CarCat: het gebruiksvriendelijke online bestelportaal Lees meer.... 

tersana_generalequipments

Mini-seminarie van TERSANA en GENERAL EQUIPMENTS: Hoe bodemverontreiniging oplossen en voorkomen? Lees meer....