Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal: 6  Stand Traxio

standard-quality-control-concept-m

SERMI staat voor Security Related Vehicle Repair and Maintenance Information en is hét antwoord van fabrikanten op de vraag van de Europese Unie om alle verschillende anti-diefstalcertificeringen te vervangen door één universeel certificaat.

Onafhankelijke auto-, schadeherstel- en camperbedrijven hebben dit certificaat na 1 april 2024 nodig om te mogen sleutelen aan en programmeren van alle onderdelen die te maken hebben met diefstalpreventie.

 

Op korte termijn vereist SERMI wat extra tijd en inspanningen van zowel autobedrijven als werknemers, maar op lange termijn levert de nieuwe manier van certificeren diverse voordelen op. Allereerst is er tijdswinst, omdat aparte toegang per merk niet meer nodig is. Bovendien is men niet meer afhankelijk van de fabrikant, wat leidt tot meer onafhankelijkheid. Tot slot hoeft men nog maar één certificaat aan te vragen in plaats van meerdere, wat uiteindelijk ook weer tijd en geld scheelt.

Maar hoe komt men nu aan zo’n certificaat? TRAXIO legt het u graag uit in de MobilityTalks op maandag 25/03 en dinsdag 26/03, telkens om 15:00 u.

Ander nieuws

DSFP Combinatiefoto

KEMTEX introduceert nieuwe schuurlijn KEMBRASIVES Lees meer.... 

CarCat

CarCat: het gebruiksvriendelijke online bestelportaal Lees meer....