Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal: 6  Stand B20

20240215-LR-OLLIVISION-OMS06573

Tom boonen racet BRC met PartsPoint

Eind februari startten Tom Boonen en copiloot Erwin Mombaerts in het Belgian Rally Championship (BRC) 2024. Een weekje voor het begin van het rallyseizoen werd hun Škoda Fabia RS Rally2 al voorgesteld in het TECH360-centrum in Zonhoven. Met de steun van o.a. PartsPoint, NAPA Racing én PTR (het team van Pieter Tsjoen) mikken Boonen & co hoog en dromen ze zelfs van het podium.

 

BELANG VAN SPONSORS

NAPA-ambassadeur Tom Boonen begon in 2024 aan zijn tweede jaar als rallyrijder.

"Belangrijk daarbij is de ondersteuning van PartsPoint en NAPA. Sinds onze samenwerking, die naar aanleiding van een goed doel begon, zijn wij geleidelijk samen gegroeid in de motorsport. Ondertussen hebben we een zeer hecht team met vaste leden die de hele racedag samenwerken. We hebben al mooie dingen kunnen laten zien."

 

AMBITIEUS IN BRC

"Ik heb in 2023 al heel wat ervaring opgedaan", vertelt Tom Boonen. "Een podiumplaats in BRC zou een droom zijn, maar het is geen doel op zich. Ik wil iedere rit met de nodige focus aanpakken en snel zijn. Als je daarin slaagt, je wagen op de baan houdt én gespaard blijft van tegenslag is er veel mogelijk ... toch richting top 5. Gezond verstand moet wel altijd de overhand hebben. Elke wedstrijd uitrijden is het belangrijkste."

 

AUTOPRESENTATIE IN TECH360

De Škoda Fabia RS Rally2 van Boonen & co werd op 15 februari voorgesteld in het opleidingscentrum TECH360 in Zonhoven. Daar worden normaliter universele garagehouders voorbereid op de toekomst met een compleet systeem aan technische ondersteuning. Naast trainingen in TECH360 met het juiste gereedschap, soepele garantievoorwaarden en een goede marketingondersteuning, staat de technische support u ook telefonisch bij of komt die zelfs tot bij u in de werkplek. Op die manier blijft elke garage op het niveau van morgen.

 

TOM BOONEN OP AUTOTECHNICA
Op de openingsdag van AutoTechnica 2024 - zondag 24 maart - zal Tom Boonen ook bij PartsPoint aanwezig zijn. Allen naar stand B20 in Hal 6!

Ander nieuws

FD_Flyer_Rostumwandler_Epoxy_Messe_A5_BNL_indd

Technolit brengt roestomvormer op de markt Lees meer.... 

HU11035

Hubitools vindt de remontluchter opnieuw uit Lees meer....