Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal:  Stand

AUTOTECHNICA_22-1143

AutoTechnica 2022: Last chance to visit!

Bij het ingaan van de laatste salondag is het geen overdrijving van een geslaagde editie te spreken. Getuige hiervan een grote tevredenheid bij zowel bezoekers als standhouders. En is net dat niet het beste argument om alsnog een bezoek te brengen aan deze twintigste editie van AutoTechnica?

 

De kans om alsnog een bezoek te brengen aan de AutoTechnica beurs ligt voor het grijpen. De laatste, aangezien vanavond het doek over deze twintigste editie valt. Iets waar vier jaar naar uitgekeken is, zorgt automatisch voor hoge verwachtingen. Die voor de meeste bezoekers meer dan ingelost werden, zo blijkt. “Ik ben hier voor het eerst en de stands ogen erg verzorgd”, klinkt het bij Jan. Maar ook Jean-Louis die al wat edities achter de kiezen heeft is het een prettige ervaring. “Persoonlijk zit de grootste meerwaarde in de inspanningen die de standhouders leveren om hetgeen ze aan te bieden op een didactische manier voor te stellen”, stelt hij. “De theorie vind je online, maar voor de praktische- en vooral menselijke toets moet je hier zijn.” It takes two to tango. Ook bij de standhouders heerst tevredenheid. “De interesse van de bezoeker is reëel, en daar is het ons om te doen”, het komt meer dan eens terug. Bij de opening van de deuren van de laatste dag kan gerust over een erg geslaagde editie gesproken worden. Maar laat dat net een reden om je weg te vinden richting de Heizelvlakte. Tot straks?   

Ander nieuws

Sideshot_Repair_Variante_94421-min

Naast auto-onderdelen en werkplaatsconcepten zet Bosch met name het aanbod aan werkplaatsapparatuur extra in de kijker tijdens AutoTechnica. Lees meer.... 

tersana_generalequipments

Mini-seminarie van TERSANA en GENERAL EQUIPMENTS: Hoe bodemverontreiniging oplossen en voorkomen? Lees meer....