Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal: 5  Stand D08

HYDRUS 2

Toussaint Industry: uw partner in onderdelen en dienst naverkoop van hoogwaardige reinigingsinstallaties

Toussaint Industry bestaat al bijna 40 jaar en specialiseert sinds 2006 in onderdelen en service (dienst naverkoop) van reinigingsinstallaties. Via ons merk Ticwash zijn wij invoerder van self carwash installaties en ook officieel invoerder van de Ceccato portaalmachines.

 

Ceccato is één van de wereldleiders in de automatische carwashindustrie. Het bedrijf werd in 1938 opgericht door Pietro Ceccato en startte in de jaren 1960 met de productie van de eerste automatische carwashmachines. Het bedrijf is houder van talloze patenten, inclusief het succesvolle 'Tandem'-systeem, en is nu aanwezig in meer dan 60 landen, rechtstreeks via dochterondernemingen of via officiële distributeurs. De hoge Made in Italy kwaliteit vormt de sleutel tot hun succes, met voornamelijk in Italië geproduceerde onderdelen. Ceccato is ook marktleider in Brazilië, waar een tweede productiefaciliteit hoofdzakelijk de lokale en Latijns-Amerikaanse markten bevoorraadt.

De belangrijkste producten van Ceccato zijn: portaalwasstraten voor auto's en bestelwagens met een maximale hoogte van 310 cm, transporttunnels met een maximale lengte van 40 meter voor het wassen van maximaal 90 auto's per uur, een portaal voor het wassen van vrachtwagens en bussen, en doorrijwasstraten voor het wassen van meer dan 50 bussen per uur. Ceccato staat ook bekend om zijn speciale wasinstallaties voor treinen, trams en bussen.

Ander nieuws

Philbox

Santa Cruz steelt de show met de PHILBOX Lees meer.... 

Schumacher - Battery Charger - Flashmem 120

De FLASHMEM-serie van Schumacher is een reeks professionele elektrische laders die hoge prestaties, gebruiksgemak en compacte afmetingen combineren Lees meer....