Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal: 7  Stand D12

STAND 3D

Beleef de Doyen-ervaring op AutoTechnica 2024

Doyen staat dit jaar opnieuw op AutoTechnica van 24 tot 26 maart. Vergeet brochures en statische presentaties: de groep nodigt garagisten uit om het assortiment in de praktijk te ervaren op een XXL-stand van bijna 1.000 m². Op het programma: gerichte demonstraties en levendige interactie – allemaal met de Doyen-touch. En 100% Belgische gezelligheid, dat ook.

 

 

Duik in het hart van een garage in volle actie

Op de stand word je meteen verwelkomd in een werkplaats van 500 m² in volle actie, waar speciale teams live werken aan drie demo-auto’s. Diagnose op afstand, herkalibratie van ADAS-systemen, live probleemoplossing: dit is een kans om de uitgebreide technische ondersteuning van OmniTech te ervaren die beschikbaar is voor garagisten, een integraal onderdeel van het aanbod van 1,2,3 AutoService en AD.

 

En je kunt ook een ander concurrentievoordeel van de netwerken van Doyen van dichtbij bekijken: de producten van Requal, het eigen merk van de groep. In het uitgebreide assortiment zitten niet alleen wisselstukken, maar ook de belangrijkste apparatuur en gereedschappen die autoherstellers nodig hebben.

 

Ontdek onze oplossingen voor de groei van uw multimerkengarage

Gedurende de hele dag volgen in de Campus zone demo’s van opleidingen en technische oplossingen elkaar op. Praktische antwoorden op vragen die alle garagisten interesseren krijgen voorrang: digitalisering, managementtools, zichtbaarheid en (online) vindbaarheid, leasing, tweedehandsauto’s en nog veel meer.

 

De conceptzones 1,2,3 AutoService en AD verwelkomen multimerkgaragisten die kiezen om zich aan te sluiten bij een premiumnetwerk, ondersteund door de distributeurs van API en Autodistribution. Voor hen is het een cruciaal moment om de mogelijke ontwikkeling van hun garage te visualiseren, met respect voor hun onafhankelijkheid en in lijn met hun ambities en lokale positionering.

 

 

Geniet van de Belgische gezelligheid

Doyen is geboren in België en werkt al meer dan honderd jaar samen met onafhankelijke garagisten en distributeurs. Die nabijheid en de kennis van de lokale markt maken het verschil. De Groep is trots op zijn roots en toont dit op zijn stand, gepresenteerd door Véronique de Kock, samen met een hapje en een drankje, evenals in de talrijke activiteiten.

 

Doyen kijkt ernaar uit je te ontmoeten op AutoTechnica, Hal 7.
Reserveer je gratis bezoekersbadge met de code AT136 op https://register.visitcloud.com/survey/3ce5qpra80z21

Ander nieuws

Sideshot_Repair_Variante_94421-min

Naast auto-onderdelen en werkplaatsconcepten zet Bosch met name het aanbod aan werkplaatsapparatuur extra in de kijker tijdens AutoTechnica. Lees meer.... 

20240215-LR-OLLIVISION-OMS06573

Tom boonen racet BRC met PartsPoint Lees meer....