Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal: 7  Stand G06

Actronics

Belgische primeur voor ACTRONICS: revisie van omvormers en boordladers nu mogelijk

De auto-elektronica wordt voortdurend complexer en het aantal auto's met een (deels) elektrische aandrijflijn groeit snel. Daarbij stijgen ook de prijzen van nieuwe vervangende onderdelen, die makkelijk tot 5.000 euro kunnen oplopen.

 

Dit vereist een alternatieve oplossing, waarbij het revisiebedrijf ACTRONICS uitkomst kan bieden. Op AutoTechnica 2024 presenteren zij – naast hun reeds uitgebreide assortiment – enkele gloednieuwe diensten: de revisie van boordladers (on-board chargers) en omvormers (inverters). Hierdoor kunnen zij problemen met het opladen van elektrische voertuigen oplossen, voor een fractie van de prijs van een nieuw onderdeel. Zo bespaart u kostbare nieuwe grondstoffen en profiteert u van een Plug&Play oplossing met 2 jaar garantie. Nieuwsgierig? U vindt hen op stand G06 in hal 7.

Ander nieuws

standard-quality-control-concept-m

SERMI staat voor Security Related Vehicle Repair and Maintenance Information en is hét antwoord van fabrikanten op de vraag van de Europese Unie om alle verschillende anti-diefstalcertificeringen te vervangen door één universeel certificaat. Lees meer.... 

traxio

Uw erkenning om voertuigen te verbouwen of op te bouwen. Update! Lees meer....