Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal: 6  Stand F16

CarCat

CarCat: het gebruiksvriendelijke online bestelportaal

CarCat is hét nieuwe bestelportaal met een unieke gebruikservaring voor geoptimaliseerde en efficiënte bedrijfsvoering. Voor bezoekers aan AutoTechnica worden de verschillende functies en mogelijkheden van het systeem gedemonstreerd.

 

Op de LKQ stand kunnen bedrijven de nieuwe catalogus in actie zien en zelf ervaren hoe eenvoudig het is om onderdelen te vinden, te bestellen en te beheren. Wij staan klaar om in te gaan op uw specifieke bedrijfsbehoeften en te laten zien hoe deze catalogus naadloos integreert met diverse bedrijfsprocessen, waardoor dit een onmisbaar instrument wordt.

CarCat is een complete oplossing voor de uitdagingen waarmee bedrijven vandaag worden geconfronteerd. Naast het bestellen van onderdelen opent dit portaal de deur naar een geoptimaliseerde en efficiënte bedrijfsvoering. Bovendien biedt het systeem tal van koppelingen met andere software. CarCat is daarmee niet enkel een tool, maar een strategische oplossing die aansluit bij de behoeften van moderne ondernemers die streven naar optimalisatie en efficiëntie.

Ander nieuws 
LKQ BELGIUM

Qualitycarrosserie: een netwerk ontwikkeld door en voor u

Lees meer.... 

Veilig werken aan EV en hybride voertuigen

Lees meer.... 

Maak kennis met het Duitse kwaliteitsmerk OPTIMAL

Lees meer....