Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal: 6  Stand F16

Optimal NL

Maak kennis met het Duitse kwaliteitsmerk OPTIMAL

Tijdens AutoTechnica maakt u kennis met OPTIMAL: een Duits kwaliteitsmerk en dé toonaangevende specialist in aandrijflijn-, chassis- en motoronderdelen.

 

Al meer dan 30 jaar belevert OPTIMAL werkplaatsen wereldwijd in 110 landen. Het merk is geliefd vanwege de hoge kwaliteit aan gunstige prijzen.

Sinds de tweede helft van 2023 is OPTIMAL ook voor u beschikbaar. Op onze stand tonen en vertellen wij u graag meer over de beschikbare productgroepen en eigenschappen. U komt te weten waarom OPTIMAL een goed alternatief is om in uw werkplaats in te zetten. Zo voldoen alle OPTIMAL producten aan de Europese en internationale normen en aan de kwaliteitsnormen IATF 16949:2016 en ISO 9001:2015. Daarnaast zijn alle producten onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, zoals het inspecteren van de inkomende producten aan de hand van tekeningen en/of originele onderdelen. Alle onderdelen zijn uitvoerig gecontroleerd in de meest moderne testfaciliteit, zodat elk product precies overeenkomt met de OE-specificaties en de verwachtingen van de klant. En gaat er onverhoopt toch iets mis met een artikel, dan profiteert u van een royaal garantie- en retourbeleid.  

Op dit moment zijn de volgende productgroepen al onmiddellijk beschikbaar:

  • Remdelen
  • Stuurdelen
  • Wiellagers
  • Looprollen
  • Motor- en versnellingsbaksteunen
  • Hardyschijven
  • Filters

Tijdens AutoTechnica vertellen onze productspecialisten u graag alles over het merk OPTIMAL.

Ander nieuws 
LKQ BELGIUM

Qualitycarrosserie: een netwerk ontwikkeld door en voor u

Lees meer.... 

CarCat: het gebruiksvriendelijke online bestelportaal

Lees meer.... 

Veilig werken aan EV en hybride voertuigen

Lees meer....