Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal: 7  Stand D14

Motair

De Bilstein Group neemt turboleverancier MOTAIR op in gamma

De Bilstein Group levert meer dan 70.000 vervangonderdelen van merken als febi, Blue Print en SWAG. Elk jaar komen er zo’n 3.500 nieuwe producten bij en met de overname van de Duitse turboleverancier Motair breiden ze verder uit.

 

Door de opname van het Motair-gamma in het portfolio wordt een gloednieuwe productgroep aangeboden. Motair is gespecialiseerd in turbo’s en biedt producten van zowel gerenommeerde OE-fabrikanten als gereviseerde OE-turbo’s. Turbo’s zijn integraal onderdeel van een moderne verbrandingsmotor en combineren hoge prestaties met milieu-efficiëntie. Remanufacturing speelt een steeds belangrijker rol in de zoektocht naar duurzaamheid in de onafhankelijke aftermarket door de levensduur van slijtageonderdelen te verlengen.

Naast onderdelen voor personenvoertuigen biedt de Bilstein Group onder de merknaam febi Truck een breed assortiment onderdelen voor bedrijfsvoertuigen, tractors, bussen en off-highway toepassingen.

Ten slotte biedt de Bilstein Group vandaag meer dan 7.750 onderdelen voor EV’s en HEV’s aan. Ook hier kan u rekenen op de gekende OEM-kwaliteit.

Ander nieuws

EV Hybrid tools

Veilig werken aan EV en hybride voertuigen Lees meer.... 

L'innovation comme ADN

Met de X'COMP® introduceert SAM de nieuwe generatie veerspanners. Lees meer....