Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal: 5  Stand B14

HU11035

Hubitools vindt de remontluchter opnieuw uit

De nieuwe BrakePro uit het Hubitools Design gamma is een elektronisch gestuurde remontluchter, speciaal ontworpen voor professioneel en intensief gebruik. Het toestel werd volledig ontwikkeld en geassembleerd in België.

 

De BrakePro is eenvoudig en veilig in gebruik, dankzij de automatische stopfunctie bij detectie van abnormale druk of een lek in het remsysteem. Tegelijkertijd beschikt het apparaat over een hydraulisch systeem dat een gepulseerde druk van 0,5 tot 4,5 bar genereert, een tandwielpomp van topklasse en een kleurendisplay in zes talen. Het systeem vult ook automatisch de vloeistof in het hoofdcilinderreservoir bij en spoelt het reservoir automatisch.

 

De BrakePro is verkrijgbaar in twee versies: hoog (voor 60-liter vaten) en laag (voor maximaal 20-liter vaten). Hij wordt compleet geleverd met kabels en een slang van 5 meter, een opvangreservoir voor gebruikte vloeistoffen, een hoofdremcilinderstopper naar Europees model en een opbergdoos voor accessoires. De BrakePro wordt gevoed door de accu van de wagen. Een externe 12V-batterij of 220V aansluiting is als optie verkrijgbaar.

Ander nieuws

Sideshot_Repair_Variante_94421-min

Naast auto-onderdelen en werkplaatsconcepten zet Bosch met name het aanbod aan werkplaatsapparatuur extra in de kijker tijdens AutoTechnica. Lees meer.... 

NADA-RGB-final-3

Europese premiere Snap-on en Inspectron: digitale beelddiagnose en voertuiginspectie op afstand Lees meer....