Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal:  Stand

Bike Wash

Eco-Wash: Bike Wash van MTM

Een systeem dat inspeelt op de noden die de fiets, een steeds populairder vervoersmiddel. Het principe bestaat erin dat onder meer met een lage druk waterstraal wordt gewerkt. Krachtig genoeg om te reinigen, zonder dat de fiets schade ondervindt.

 

Kenmerkend voor deze kolom is de lage druk waterstraal, wat – de naam verraadt het al – deze Bike Wash geknipt maakt voor het reinigen van fietsen. Het water dat uit het pistool komt staat onder voldoende druk om het oppervlaktevuil te verwijderen, maar zonder de beschadiging waar een hoge druk voor kan zorgen. Er zijn vier verschillende programma's. Er bestaat ook een mogelijkheid het zadel droog te blazen. Een zijarm is voorzien om de fiets te bevestigen. Naast het wassen, kan door gebruik te maken van deze Bike Wash ook de fietsbanden worden opgepompt. Het systeem is ook voorzien van een beveiliging tegen bevriezing, wat tot vermijdbare schade zou kunnen leiden.

Ander nieuws

HYDRUS 2

Toussaint Industry: uw partner in onderdelen en dienst naverkoop van hoogwaardige reinigingsinstallaties Lees meer.... 

Sideshot_Repair_Variante_94421-min

Naast auto-onderdelen en werkplaatsconcepten zet Bosch met name het aanbod aan werkplaatsapparatuur extra in de kijker tijdens AutoTechnica. Lees meer....