Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal:  Stand

nieuw_logo_LKQ

MIS DE LKQ STAND OP AUTOTECHNICA NIET!

Mis bij je bezoek aan AutoTechnica zeker de LKQ stand niet, HALL 6 STAND B02. Naast ons uitgebreid aanbod aan producten en diensten win je er met je racekunsten misschien een F1-weekend op Spa-Francorchamps mee!

 

“AutoTechnica biedt ons een unieke kans om ons aanbod te tonen aan onze klanten en prospecten. Zeker omdat dit de laatste onafhankelijke vakbeurs is in de Benelux voor de automotive aftermarket. Wij pakken uit met een niet te missen stand en de kernboodschap die we hiermee willen uitdragen is: 'LKQ, partner voor nu en in de toekomst.' Na 2 jaar coronaperikelen staan we te popelen om iedereen weer te ontmoeten.”

 

Gert Baudoncq, Marketing Manager LKQ

 

Elektronica is steeds meer aanwezig in wagens. Hierdoor wordt het steeds complexer om aan wagens te werken en de oorzaak van een probleem te vinden. Maak tijdens AutoTechnica kennis met LKQ Academy en LKQ Diagnostics. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

 

1 op 2 verkochte wagens in België is een hybride of 100% elektrische wagen, is jouw autobedrijf hier klaar voor? Maak tijdens AutoTechnica kennis met Moobi, en ontdek hoe we jou ondersteunen bij de elektrificatie van het wagenpark.

 

Ontdek hoe LKQ jouw garage vandaag al voorbereidt op de toekomst.

 

 

Ander nieuws

QualityCarrosserie

Qualitycarrosserie: een netwerk ontwikkeld door en voor u Lees meer.... 

EV Hybrid tools

Veilig werken aan EV en hybride voertuigen Lees meer....