Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal: 6  Stand C16

Sideshot_Repair_Variante_94421-min

Naast auto-onderdelen en werkplaatsconcepten zet Bosch met name het aanbod aan werkplaatsapparatuur extra in de kijker tijdens AutoTechnica.

De nieuwe ESI[tronic] Evolution software maakt de KTS-diagnoseapparatuur nog eenvoudiger en sneller in gebruik en biedt toegang tot originele documenten van voertuigfabrikanten.

 

Dankzij de geïntegreerde Secure Diagnostic Access (afgekort SDA) hoeft het autobedrijf zich geen zorgen te maken over moderne voertuigen die uitgerust zijn met een beveiligde diagnosetoegang (Security Gateway). Ook elektrische voertuigen behoren tot de standaard voertuigdekking van de ESI[tronic] Evolution software, met o.a. een State-of-Health test van het hoogspanningsbatterijpakket van elektrische en hybride voertuigen. 

Bosch introduceert op AutoTechnica in avant-première de nieuwe ADAS One software voor het universele ADAS-kalibratietoestel DAS 3000. Deze biedt bijkomende kalibratiemogelijkheden van bijvoorbeeld achterradarsensoren, maar zorgt er vooral voor dat de kalibratieprocessen nog sneller en eenvoudiger verlopen. 

Eveneens prominent aanwezig op de Bosch-stand zijn de nieuwe generatie volautomatische aircoservicetoestellen. Overige nieuwigheden op de Bosch-stand zijn de nieuwe BAT 6120 batterijlader en een nieuwe reeks universele TPMS-sensoren met TPA 300 programmeertool.

Naast al deze nieuwe apparatuur zijn ook gevestigde waarden als de BEA uitlaatgastesters, FSA meetapparatuur en KTS Truck diagnoseapparatuur voor bedrijfsvoertuigen terug te vinden op de Bosch-stand. Ontdek het complete aanbod aan Bosch-equipment en laat u adviseren door de technische experts van Bosch tijdens AutoTechnica vakbeurs voor professionals in de mobiliteitsbranche.

Ander nieuws

Motair

De Bilstein Group neemt turboleverancier MOTAIR op in gamma Lees meer.... 

traxio

Uw erkenning om voertuigen te verbouwen of op te bouwen. Update! Lees meer....