Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal: 6  Stand Traxio

traxio

Uw erkenning om voertuigen te verbouwen of op te bouwen. Update!

Heel wat professionals in onze sector spelen een cruciale rol in het aanpassen en opbouwen van bedrijfsvoertuigen om te voldoen aan de specifieke behoeften van klanten. 

 

De meeste professionele ombouwers beschikken hiervoor over een erkenning bij de regionale homologatiediensten, met name de COP-erkenning. Deze formele erkenning van om- en opbouwers van voertuigen in België is essentieel om de sector verder te professionaliseren, de kwaliteit te waarborgen en de belangen van zowel ombouwers als klanten te beschermen.

Het goed uitgewerkt kwaliteitsmanagementsysteem is de basis van elke COP-erkenning en vergt een regelmatige update om aan de gestelde normen en richtlijnen te blijven voldoen.

 

Michel Christiaen van Mgineering, specialist ter zake, geeft u graag verder inzicht in de laatste nieuwigheden met betrekking tot het COP-certificaat.

 

Wij verwelkomen u graag tijdens AutoTechnica op

maandag 25/03 in Hal 6 Traxio stand

 

  • Franstalig om 14 uur
  • Nederlandstalig om 16 uur

Ander nieuws

MobilityTalks_LOGO

Eco-Expert, het kwaliteitslabel van TRAXIO Lees meer.... 

standard-quality-control-concept-m

SERMI staat voor Security Related Vehicle Repair and Maintenance Information en is hét antwoord van fabrikanten op de vraag van de Europese Unie om alle verschillende anti-diefstalcertificeringen te vervangen door één universeel certificaat. Lees meer....