Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal: 5  Stand B10

Secure-Gateway-VAG-Triton-D10

Snap-on Diagnostics presenteert Schutz Fahrzeug Diagnose (SFD) toegang Volkswagen Groep voertuigen

Snap-on Diagnostics introduceert Schutz Fahrzeug Diagnose (SFD) toegang voor Volkswagen Audi Groep personenauto’s en bestelwagens via al zijn diagnoseplatformen met Wi-Fi verbinding.

 

Bezitters van Snap-on diagnoseapparatuur met de nieuwste software en die het registratieproces hebben voltooid, krijgen toegang tot de beveiligde Volkswagen Groep systemen en kunnen diagnose- en reparatieprocedures uitvoeren.

 

De toevoeging van SFD toegang voor Volkswagen Audi Groep voertuigen volgt op de eerder geïntroduceerde Secure Gateway tot beveiligde regeleenheden van Fiat, Alfa, Lancia en Nissan. Bezitters van Snap-on diagnoseapparatuur hebben direct Secure Gateway toegang tot beveiligde Fiat, Alfa en Lancia regeleenheden. Dit betekent dat technici niet (soms weken) hoeven te wachten op Secure Gateway toegang van Fiat, maar direct na het doorlopen van de aanmeldprocedure via Snap-on aan de slag kunnen.

Ander nieuws

QualityCarrosserie

Qualitycarrosserie: een netwerk ontwikkeld door en voor u Lees meer.... 

Schumacher - Battery Charger - Flashmem 120

De FLASHMEM-serie van Schumacher is een reeks professionele elektrische laders die hoge prestaties, gebruiksgemak en compacte afmetingen combineren Lees meer....