Bezoek ons op AutoTechnica!

Hal:  Stand

MSS+ Audi Phuket Thailand (2)

Wemmel Tools: MSS+ opbergsysteem

Dit modulair opbergsysteem wordt net door de aanwezigheid van een ruim gamma aan modules heus maatwerk. Het is zelfdragend en voorzien van lades die niet enkel een groot draagvermogen hebben, maar ook heel wat aansluitingen (stroom en USB) mogelijk maken.

 

Dit modulair opbergsysteem kan precies door de aanwezigheid van een breed aanbod van componenten volledig op de behoefte van de klant afgestemd worden. Het is een zelfdragend systeem, waardoor bevestiging aan de muur niet noodzakelijk is. Alle lades zijn voor de volle 100% uittrekbaar. De ladekasten garanderen bovendien een draagvermogen van 123 kg voor lage laden en 230 kg voor de hoge laden. Al deze hoge laden bevatten ook ventilatiesleuven, onontbeerlijk voor het opslaan van elektrische apparatuur. Een grote klepkast heeft een vertanding voor het plaatsen van papierrol. De onderste laden zijn dan weer voorzien van een stekkerdoos met 2xUSB- en 4x110V/230V aansluitingen. MMS+ werd door het toonaangevende Franse tijdschrift Décision Atelier tot Beste Werkplaats Oplossing verkozen.  

Ander nieuws

20240215-LR-OLLIVISION-OMS06573

Tom boonen racet BRC met PartsPoint Lees meer.... 

standard-quality-control-concept-m

SERMI staat voor Security Related Vehicle Repair and Maintenance Information en is hét antwoord van fabrikanten op de vraag van de Europese Unie om alle verschillende anti-diefstalcertificeringen te vervangen door één universeel certificaat. Lees meer....